Klara och färdiga och gåSå är skoldag numero uno på Klara avklarad, och nästan alla nerver borta, tjoho! Fick en hög papper och busskort idag, men hade inga vanliga lektioner. Ska försöka hitta en bild till både busskort och den där legitimationen också, hum... Missade både den vanliga bussen och extrabussen tillbaka hem med cirkus en minut, så typiskt. Kom hem med dunkande huvudvärk, som lyckligtvis gick över.
Har förresten Rosa Pantern som ringsignal nu, haha! Wow, vad intressant det här inlägget känns, pardon! Imorgon blir det idrott (utan ombyte...?) matte och engelska. Hoppas på en mattelärare som inte är Ingrid är bra.

Spock och hallonStar Trek, hallon och glass, vilken utmärkt kombination. Egentligen är jag inget störe fan av Star Trek men Chris Pine, Zachary Quinto OCH Anton Yelchin är med(!) jag vet så mycket som att Kirk precis räddades från ett monster av en gammal TV-Spock.
Har för övrigt sett Coco before Chanel idag, och den kändes... Kort, på något vis. Annars har det varit en ganska händelselös dag, men i början av september kanske några av Örebroarna kommer hit! Yaaay!
Live long and prosper, folks.


Skolor och härskarringarOui oui, idag besöktes Klara för ett snack med min nya mentor. Han är tysk och cool. Det är en rätt liten skola också, och det är skönt, istället för Virginska med cirkus ett tusen elever. Man får tydligen låna med systemkameror hem också en sort som är häftigare än min och det är ju bra. Det finns tydligen laptops att låna under raster och så också, braaaaa! Oh, excited!
Just nu ser jag på Sagan om ringen som jag pinsamt nog inte sett tidigare, bara den där fyrtiotre minuter långa svenska parodin och jag gillar den. Fast jag kan bara tänka på hur Dumbledore Gandalf skriker "Skrik inte!" i parodin när jag ser honom, ehum... Det hjälper inte att det är den scenen som visas i skrivande stund heller...

Kickbike och minifestivalWhoopsie daisy, har visst inte skrivit på två veckor. Ehum, sorry about that.

Ja, för tidigt den sjätte bar det av mot nordligaste Värmland, men vi stoppades efter femtio meter av en punktering. Typiskt, va? Nåja, vi kom till sist fram i alla fall. På lägret var jag enda tjejen och äldst, så det var konstigt udda spännande. Fick testa att skjuta lerduvor, och jag gillade det! Testade dessutom kickbike med hund, vilket i princip är en cykel som man står på där en eller två hundar spänns framför och drar. Kul var det, tror minsann att Kelly-boll borde testa det för att få upp konditionen... Det blev dessutom till min stora lycka ridning, och eftersom jag var den enda som ridit förut sattes jag på den krångligste hästen. Nåja, hjälpte till en hel del med hästarna under helgen, och då var ju min lycka gjord. Spökkväll var det på lördagskvällen, och så tävlingar på söndagen. Mitt lag kom tvåa av tre, go lag 3! Kul hade jag i alla fall, men inga bilder efter helgen, tyvärr.

I fredags var det Folk & Rock festivalen i Segmon, så det blev en tur dit. Egentligen åkte vi bara dit för att se First Aid Kit, men när vi ändå var där kikade vi på Top Cats och de galna fylledansarna också.

Sommaren börjar sorgligt nog lida mot sitt slut (Vänta, va?! Jag älskar ju hösten...?) men en bra sommar har det varit. Har umgåtts med folk jag tycker om och haft det allmänt roligt, och det är ju aldrig fel. På onsdag blir det skola (aaaaaaaah, nervös!), och snart dags att börja längta efter höstlov, kanske?


Typ-läger och tyskaImorgon bär det av till Böhönen, ett ställe i norra Värmland. Dit ska jag nämligen på typ-läger med skytte, fiske och kanske förhoppningsvis ridning. Ska vara där tills på söndag tror jag, hoppas det blir kul!
Idag blev det först tandläkaren huh(!) och så fick vi senare besök från Tyskland av en man som far min varit och jagat hos. Tja, förstod mycket gjorde man inte, men så var det ju franska jag läste i tre år också.
Insåg just att det är mindre än en månad kvar tills skolan börjar, hjälp! Det roligaste sarkasm heter det visst är att jag inte känner en enda person på nya skolan. Jippey! Nåväl, sommarlovet är inte över än.


RSS 2.0