Dan före dopparedanDan före dopparedan är det idag, och om ungefär sju timmar är det julafton! Har köpt fler julklappar än något år tidigare = duktigt. Kanske blir jag speciellt givmild när jag befinner mig i Karlstad...? Hm, tål att tänkas på.

Misstänker för övrigt att katten min blivit påkörd, eftersom hon inte varit hemma på flera veckor. Riktigt, riktigt tråkigt, speciellt eftersom den förra katten jag hade också blev påkörd (den på bilden). :/ Rest in peace, kära katt. ♥

Men, till något trevligare! Imorgon är det som sagt julafton, och dagen har ägnats åt att laga mat och nynna på julsånger. Imorgon blir det att åka en bit för att fira jul, på juldagen blir det julfirande hos min kära mor, och på annandagen med mammas sida av släkten. Hoppas på en toppenjul! Fast kommer antagligen vara ganska trött på julmat (och godis, för den delen) sedan...


MidvintertidHej och hå i gardinen den blå röda, idag är det Lucia!
Just därför har jag både en och två julsånger på hjärnan för tillfället. Lussekatter och pepparkakor har jag ätit en hel hög idag. Mer än den av vanliga skolmaten, skulle jag tro.
Hade med mig Canonen till skolan idag, glad över att få använda den på fotolektionen, och så hade vi inte ens foto. Just my luck. Nåja, det blev lite bilder på stan sedan, och nu funderar jag på att ta med kameran till skolan varje dag.
Åh, och imorgon ska jag på intervju! Jag är nämligen en av de tio utvalda som har chansen att få åka på Raoul Wallenberg Academy For Young Leaders, en ledarskapsutbildning, med andra ord. Nervös, men otroligt peppad!

Tumblr-ar omkringGuess what, vi har redan en julgran = julstämning så det räcker och blir över!

Gjort idag: Sovit, hängt på tumblr, åkt bil. And that's it.
Imorgon ska jag dock sätta mig på 801:an och åka till skolan, för imorgon blir det övernattning med klassen! Tror det kommer bli rätt awesome.

Walking in a winter wonderlandBara det att det inte var så mycket "wonderland" över det hela, mer likt snöstorm. Dessutom började det tjuta något otroligt vid lunch, vilket visade sig vara ett flyglarm. Hann bli livrädd cirkus fem gånger innan jag fick reda på vad det faktiskt var frågan om.
Har för övrigt visat mig vara mindre ung och bortskämd än mamma trodde under studiedagen, då jag både dammsög och skurade i lägenheten.
Imorgon blir det däremot skola och kanske (förhoppningsvis) filminspelning, om min partner in crime är frisk. Och på torsdag blir det övernattning i skolan, to-to-to-toppen!

Tänd ett ljus...Hejsan hoppsan, nu är det minsann december, och snart andra advent! Fast allra viktigast, snart min födelsedag (bara elva dagar kvar)!
Jag älskar julen, så jag har verkligen inget emot att lyssna på julmusik, dricka glögg och packa in paket. Det enda jag inte gillar är att stressa omkring.
För tillfället plågas jag för övrigt av min lillasyster som försöker fixa Lilla My frisyr. Inte supertrevligt, eftersom hon tycker om att dra mig i håret och sticka mig i hårbotten med hårnålar... Nåja, får hoppas att resultatet blir bra, annars får hon inga julklappar... >:] Fast jag har faktiskt redan köpt en.
Au revoir, mes amies, och ha det så bra i midvintermörkret!

RSS 2.0