And I'd give up forever to touch you

Eftersom en viss någon påpekade att jag uppdaterar dåligt här kände jag mig nästintill tvungen att skriva något. Så, därför får ni se en bit av klänningen jag ska ha på skolavslutningen. Eller, jag tror jag ska ha den då. Beslutsångesten slår till...Någonting såntdär, ja. Ibland får jag bara lust att köpa på mig en hel hög med klänningar och aldrig någonsin ha på mig något annat igen. Fast oftast brukar jag ångra mig ganska snabbt, speciellt om vintern.I
morgon blir det hemfärd till far min, och kanske lite skolbesök.

En fredag i tre bilder

Efter en cirkus två timmar lång bilfärd blev det mat, och sedan marshmallows. Yummy.


Ute var det kallt, så istället för att stå ut med kallheten gick vi in och testade en skyttesimulator.


I huset där vi sov fanns en skuttvänlig korridor och en himla massa uppstoppade djur. Den läskigaste var hjorten på bilden. Åh, och så fanns det en massa morkullor överallt, vilket var en positiv överraskning. Det är ju nämligen min favoritfågel, om man kan ha en sådan.

Just nu ser jag på Die Another Day, och trots att det är en actionrulle sitter jag och fnissar mest hela tiden åt det faktum att allt är ganska fånigt.


Hello, is it me you're looking for?

Jahapp, sitter nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Det är nästintill tomt i datasalen, bortsett från ett par klasskamrater och en lärare som lyssnar på märklig rock. Har bara två lektioner idag, data och engelska. På engelskan ska jag prata om en valfri engelskabok. För mig blir det Harry Potter och Dödsrelikerna. På engelska, givetvis. Det lustiga är att jag antagligen kan boken utantill, men inte har en aning om vadjag ska berätta om den. Strange.
Sedan blir det tåg hem till pappa, där det blir. Film, kanske? Jag har önskat att få se Shutter Island, men lillasyster är med, så...

I say go, go, goÅh, vilken lång dag det varit. Började visserligen tio, och hade bara tre lektioner, men de gick hemskt långsamt. Historian var däremot en höjdpunkt, då vi fick läsa gamla teaterstycken i olika roller och använda gamla masker som täckte halva ansiktet och som var utklippta vid ögonen. Efter skolan blev det McDonalds en stund med kompisar, och sedan hem. Har kommit fram till att jag har sett en himla massa serier och filmer den senaste tiden. Idag blev det Glee (surprise!) och lite American Pie. Har dessutom beslutat att se Shutter Island, fast den verkar lite hemsk.

It makes me smileYes box, eftersom det finns en himla massa bra, roliga, konstiga och helt enkelt fina videor på Internet har jag bestämt mig för att börja något nytt, nämligen att lägga upp en av dessa videor varje torsdag.
Den här torsdagen blir det en från Glee, lite för att jag längtar tills det börjar igen, och för att Cory Monteith är lite för söt för sitt eget bästa.


SwansFörsta dagen i skolan efter påsklovet idag. En ganska kort dag, eftersom endast endast en historialektion stod på schemat. Lite onödigt, kan tyckas. Efter skolan blev det McDonalds och stan med Jessica, trevligt trevligt.
Har för övrigt pysslat en massa under lovet, så nu är rummet ännulite mer hemtrevligt. Fast, nu blir det mer Halv åtta hos mig, Bengt Frithiofsson är med. Åh, jag tycker han är så lustig.

RSS 2.0