.22 och 爱Övernaturligt mycket bussåkande, högvis med redigering, lämna tillbaka saker som inte är mina, och så lite skytte på det. Min dag i sin korthet, helt enkelt. Nu är det ju faktiskt bara den praktiska delen kvar av jägarexamen, vilket känns to-to-toppen!
Och, ja, jag var trött som en sömngångare när jag tillslut kom hem. Vilket alltid resulterar i att jag gör något knäppt. I det här fallet kom jag och tänka på tatueringar, vilket ju är rätt tjusigt, och kinesiska tecken är ju himla spännande, och... Tadaaaa! Hm, tror jag behöver lite sömn...

Låneböcker och en silverprickLyckades givetvis dra på mig någon slags sjukdom för sjuhundrafemtioåttonde tredje gången de senaste två månaderna, så stannade istället hemma och lånade en hel hög böcker. Bland annat Hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann eftersom alla påstår att den är supermegafantastiskt bra. För övrigt är det inte bara en uggla som dinglar i mitt högeröra, nu har den även en liten silverprick till sällskap, tihi!

Regnskogar och akvariumSom nämnt i gårdagens inlägg begav jag mig till Göteborg en solig morgon i mars. Förutom att se kära FBK krossas av Frölunda på bra platser visserligen, så det gjorde inte så mycket blev det även en tur till Universeum. Ve och fasa, tänkte jag, men blev glatt överaskad. För åh, regnskogen och akvariumet! Regnskogen var så extremt grön och fin och hade en massa små apor och fåglar. Och vid akvariumet hade jag säkert kunnat spendera både en och två timmar om jag hade fått. En finfin zebrahaj hade dessutom det finfina namnet Amanda, hihi! Förutom de übercoola maneterna fanns även självlysande skorpioner och en och annan orm att titta på, men de var för läskiga tittade jag ingen längre stund på.
Nä, nu säger jag som man gör i Kroatien; zbogom!

Fondanter och andra saker jag gjortHej och hå, här var det minsann tomt så att det ekar. Ehum, ja, under tiden jag inte skrivit har jag hunnit med en resa till Götlaborg, en himla massa skolarbete, en flytt tvärs över gatan och ett cykelköp. Bland annat. För tillfället är det dock praktik som gäller, vilket är rätt kul slappt. Får ta och berätta om allt det där roliga i ett annat inlägg, en annan dag, tror jag.
Just idag var jag dock fortfarande påskledig, och eftersom jag köpte tre stycken sådana där små vita formar som jag aldrig minns vad de heter eller om de ens har något speciellt namn för femton kronor på Gengåvan igår bestämde jag mig för att testa ett recept från halv åtta. Ooooooch. Katastrof. Eller, nja, kanske inte riktigt, för inget började brinna eller så, men konsistensen blev riktigt svampig och konstig. Hm, inte kan det väl vara mina bakningskunskaper det är fel på? Nä, det var nog äggen som var felet... Hur som haver, back to praktik imorgon!
Buenas noches, mes amigos!

Följ min blogg med bloglovin :)

RSS 2.0