The black dogNämen, är det inte racerhunden som lyckats fastna på bild? Jomen visst är det, den där stora hunden som mest ränner omkring som en galning. Men söt är hon. Nu blir det att se på Efterlyst.

Let's go back to KonstantinopelSom vissa av er vet håller jag på och flyttar. Det här är mitt nya rum! Märk väl att det bara blir stökigare och stökigare... Det är en himla trevlig lägenhet för övrigt, nära badhuset också ;)

 

Fever PitchJahapp, så har man lyckats bli sjuk. Igen. Det är typiskt mig, att lyckas bli sjuk precis innan ett nationellt prov. Helt lysande. Under helgen (och idag) har det blivit mycket filmtittande. Har nu (ofrivilligt) sett Land of the Lost tre gånger, några The Big Bang Theory avsnitt (Sheldon in my heart), Fever Pitch, och just nu Pelham 123.
Fever Pitch är en himla trevlig film, eftersom jag tycker att Drew Barrymore är en bra skådespelerska, och så är Jimmy Fallon rätt charmig.
Pelham 123 är... Tja, jag är inget större fan av actionfilmer egentligen, men den här verkar helt okej.

The Land of the LostSer just nu på den här filmen. Den är extremt märklig, och innehåller himla konstig humor. Min humor, mer eller mindre. Jösses...

The city in black and white


Du är så, yeah yeah, wow wowJa, så här går det när jag är uppe för länge och inte har något att göra. Med andra ord borde jag nog sova nu, hm... Men blir alltid så himla pigg och pysselsugen på kvällarna, och har absolut ingen aning om varför.
Såg för övrigt på The Nanny Diaries förut. Åh, och jag såg dig, Chris Evans med inte så fin frisyr.
Imorgon får det bli läsning och idrottsuppgift-görande, eftersom jag inte är helt klar med den än. Åh, och scrapbooking om skrivaren vill vara med.
God natt!

She's running out againFörsta maj. Dagen efter Valborg. Tja, gårdagen var fullkomligt händelselös, ingen majbrasa eller så. Vaknade idag vid 11, och resten av dagen har mest varit ganska dryg och tråkig. Har sett lite på en himla massa filmer, bland annat Pretty Woman och Prins Caspian. Och så en himla massa musik, givetvis.
På måndag börjar ett projejektarbete i skolan. Jag är i Foto/Graf-guppen, och är hemskt nyfiken på vad vi ska göra. Hoppas för övrigt på att få ta hem mina saker från bild och foto snart...
Nej, nu blir det Postkodmiljonären (smått ofrivilligt, men kul att ha Google, och kolla upp alla svar, mohaha...)

Bildrna är tagna med min Canon EOS 500D, och föreställer goRilla, the crazy drever.

RSS 2.0