Crazy catJa, min katt är mer eller mindre knasig, skuttar omkring och retas med hundarna och vågar endast sova i överslafen i våningssängen. Kanske beror det på namnvalet, namnet Shakira kanske mer eller mindre bådar illa... Var ensam hemma hela förmiddagen, och förundrades över hur skönt det var. På eftermiddagen blev det simning (bad är nog egentligen rätt term), och sedan hem för hockey. Är det inte typiskt att ens pappa är ett himla stort Färjestad-fan när man själv inte är så intresserad?

Living just to find emotionNu har jag officiellt påsklov, och jag är redan uttråkad, något som är ganska sorgligt. Nåja, får försöka hitta på något då jag återvänder till mor. Spenderar just nu största delen av dagarna med att se på film, eftersom det bestämt ska regna då man får för sig att gå ut. Nåja, bättre det än snö, i alla fall. Nej, nu blir det att försöka fixa mat, alternativt få pappa att laga något.

Bland buskar och bärUte bland buskarna satt en liten blåmes och gömde sig. Åh, jag tycker de är så söta! Sov för övrigt hur länge som helst idag, för att sedan äta french toast till brunch. Ganska gott, fast lite väl "smetigt". Såg sedan på The Curious Case of Benjamin Button ett slag, innan pappa bestämt ville se på hockey. Nåja, Färjestad leder åtminstone än så länge, och det är ju bra.

I don't know why you say goodbye, I say helloDagen spenderades i staden med lilla lillasyster, där lite prylar inhandlades. Bland annat från Monki, Indiska och ett Cubus som skulle stängas. Och, nu är det dessutom påsklov, great! Största delen av det ska antagligen spenderas hos far min, utom just själva påskafton. Sovmorgnar, yes box!


RSS 2.0