I garderobens mörkerSå, jag städade nyss garderoben och hur mycket kläder kan man egentligen ha som man inte använder insåg att mer än hälften av plaggen var svarta eller mörka. En aning deprimerande, eftersom det är sommar och jag egentligen gillar färg. Tror minsann att den där garderoben får ta och uppdateras när jag har mer än en hundring i plånboken...
Kom också på att jag är sugen på att skriva brev. Jag vet inte till vem, men kanske är det lite abstinens från när jag hade sisådär tio fem brevvänner som mindre. Jag gillar ju att skriva, och det är kul att få brev. Hm, någon frivillig?

Grape och midsommarblomsterSå är ännu en midsommarafton över. Under kvällen åts det en massa och spelades fotboll. Och jag som inte ens gillar fotboll. Allt VM-tittande måste ha hjärntvättat mig... Nåja, kul var det åtminstone, för vi började inte dra oss hemöver förrän klockan slagit tre. Igår blev det en sväng till skjutbanan, och så hem till faster för kyckling.
Ehm, ja, veckan har varit ganska hektisk, så det har inte blivit så mycket bloggande, pardon!

English, please!

Just nu sitter jag ute i skogen (tja, nästan) hemma hos pappas tjejs mamma. Och här kommer det under veckan bo inte mindre än åtta amerikanare! Himla spännande, och dessutom lustigt att höra dem prata svenska. Samtidigt fnissar de en aning åt våra men inte mina en aning misslyckade försök till bra engelska. Pappa överraskade dock en aning med att prata bättre engelska än Svennis thank God. Åh, nu måste jag gå, ska äta jordgubbar och spela ett kortspel som verkar helt galet.
Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite! (har dessutom börjat tänka på engelska nu, wierd...)

På ett bord i vardagsrummetPå ett bord i vardagsrummet hemma hos far min står inget mindre än en bur med tio små dunbollar. De är visserligen säkert inte lika söta som när de var yngre, nu ä de istället fulsöta. En av dem är svart och större än de andra, och påminner om en falk. Blyga är de inte heller, utan rusar snabbt fram till gallret då man sticker in ett litet korn och flaxar gärna omkring för att ta sig över varandra.

Hallonmumrikar och rosettringarIdag blev det en tur till Cloetta-fabriken i Ljungsbro, tralala. En himla massa godis inhandlades givetvis. Turligt nog fanns mina favoriter, hallonmumrikar och Dumleklubbor! Ska försöka att inte föräta mig på det, bara... Ser nu på Festföreställning Konserthuset. Tihi, Salem al Fakir och Sarah Dawn Finer var inte alls dåliga :)


Bland de identiska husenSå är man tillbaka i Örebro län igen, tjoho. Någon som kan gissa vad jag gjort idag? Jamenvisst, läst. Och läst. Och läst lite till. Har nu läst ut första boken i Gossip Girl-serien skriven av Cecily von Ziegesar. Lite för lite av de karaktärer jag gillar, dock. Har även börjat läsa En prinsessas dagbok-serien skriven av Meg Cabot. Vi får se hur den är. Hinner förmodligen läsa ut den imorgon... Nu blir det CSI!

Läsning, och inget annatLäsa, läsa, läsa. Ja, tyvärr är det det enda jag har för mig just nu, inget annat intressant. Därmed blir det här blogginlägget ungefär lika trist som mina dagar. Varför jag ens skriver nu är ganska underligt. Hann läsa ur Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket igår, och är nu nästan klar med Nick & Norahs oändliga låtlista. Den skiljer sig rätt mycket från filmen och såd, men jag gillar dem båda hur som helst. Imorgon blir det kanske att låna ett par nya böcker, och sedan Örebro! Förhoppningsvis finns det något roligt att göra där.

BlåbärsmuffinsWow, två inlägg på en dag, måste vara rekord... Nåja, jag blev så hiskerligt sugen på blåbärsmuffins, så det blev att baka just sådana. Varför inte, liksom? Nu blir det att äta upp allihop se på Hairspray med lillasyster, som för övrigt även tagit bilden.

Åtta böcker på en sommarEn ny dag, en ny bok. Ja, ungefär så är det ju faktiskt nu, eftersom jag hann läsa ur Ibland bara måste man igårkväll. Biblioteket där jag bor har som en liten "utmaning" där man ska läsa åtta böcker under sommaren, och så får man en. Bok, alltså. Eftersom jag ändå inte har något sommarjobb kan jag lika gärna läsa. Inte för att jag har något emot det, egentligen. Idag lånade jag Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius. Den är dock ganska tunn och med lite text, så jag lånade Nick & Norahs oändliga låtlista av Rachel Cohn och David Levithan också. Den filmen är en av mina favoriter eftersom Michael Cera är med så jag har länge tänkt läsa den. Nej, nu ska jag lyssna på Kate Nash och se hur lång tid det tar att läsa ur de här två böckerna.

Flätor och filmrullarJa, då sitter man i lägenheten igen. Egentligen bordebordeborde jag verkligen sova, men läser istället Ibland bara måste man av David Levithan, lockar håret med en gammal locktång och provar den blå mössan som liknar en basker litegranna. Hittade en filmrulle förut som jag funderar på att använda imorgon, för det kliar lite i fingrarna efter att använda en analog kamera. Ehm, ja, så skoj var det här inlägget. Nu ska jag sova tror jag.

Trampbåtande och vindruvor

En lång torsdag har det varit, men en trevlig sådan också. Detta trots blåsor under fötterna och träningsvärk i benen. Nu är jag så hiskerligt trött att det nog är bäst att jag går och lägger mig. Imorgon är det kanske kalas, och på lördag grillning! Puh, tt lugnt sommarlov blir det nog inte i alla fall.


Paper heartSåg på den här filmen idag (för att jag har sommarlov och inget liv, ungefär). Den här scenen var ganska söt, och så är Michael Cera rätt så jättebra. Imorgon blir det bussåkning i en och en halv timme, picknickande i en park och sedan att vara hemma själv. Läääääänge, dessutom. Hm, får se vad jag hittar på då.


En kväll i SveaparkenGårdagen spenderades i Sveaparken med några av tjejerna från klassen. Otroligt trevligt och mysigt var det, fast engångsgrillen krånglade lite... Det får göras om, tycker jag. Lite mygg och mycket foton (de flesta med lustiga miner) blev det.

Sommarlov

Sommarlov! Ja, det är ungefär det jag har i huvudet nu, trots att det inte alls känns som att jag kommer vara ledig nu och två månader framåt. Crazy. Senare blir det grillkväll med tjejorna från klassen, och sedan Värmland. I'm gonna miss MPB9, för till hösten blir det ju att börja tvåan i Karlstad. Ah, nervöst!


Klädd i lila, ingen vila!Tjoho, idag var det VI-kamp nere vid Hästhagen. Solen sken (och brände upp mina armar och näsa), och vart man än vände sig fanns någon eller något färgglatt. MP hade lila som färg, och trots att det inte gick något vidare var vi ganska glada ändå.

RSS 2.0