Regn och smoothiesÄr fortfarande sjuk, och det är fortfarande grymt tråkigt. Och jösses Amanda (hihi!) vad det regnar ute. Lilltaxen vågade knappt gå utanför dörren, hon är nämligen rädd för att bli blöt om tassarna.
Tja, egentligen har jag väl inte så mycket mer att säga/skriva just nu, ska nog se på Män som hatar kvinnor och göra smoothie nu, tror nämligen att det finns frysta hallon i frysen.
Åh, och igår fick jag brev från Linn, en rätt awesome namnsdagspresent, tjoho! Kanske ska försöka mig på att svara på det sedan också, om jag inte somnar i soffan idag igen.

Feber och ukulele1) Det suger verkligen att vara sjuk. Jag hatar det. Speciellt eftersom jag vet att jag missar saker i skolan som jag sedan måste kämpa för att jobba ikapp.
2) Skins är en rätt bra serie att se på när man är sjuk. Ser för tillfället på säsong 4, JJ's avsnitt.Han är förmodligen min favoritkaraktär, kanske för att han är udda och spelar ukulele. Titta bara på det här, a-d-o-r-a-b-l-e.
3) Det känns som om mitt huvud kommer sprängas när som helst. Inte bra. Alls.
4) Funderar att ta ännu en kopp te. Eller varm saft. Hm, får se.

Frost och poff!Äntligen fredag! Har varit en himla massa skola den här veckan (tjena mittbena, vad märkligt) och så spinning på idrotten igår. Det var... Svettigt.
Och så hände det ofattbara; det började snöa. Bara sådär. En millimeter, vilket givetvis betydde att bussen imorse var minst en kvart försenad. Nåja, den åkte åtminstone inte i diket, och jag kom till rörlig bild i någorlunda bra tid. Där blev det flimning och redigering med en massa poff(!) och rökeffekter. Morotsfilmen will be awesome.
Och, tja, det är väl ungefär det som hänt. Slängde mig i soffan och såg på Hairspray en sväng när jag väl kommit hem, och insåg att 60-talet nog är min favorittid när det gäller kläder och allt sådant. Well, well, well, nu blir det zappning på TV-burken för att försöka hitta något vettigt att se på, får se om det lyckas eller ej.

Klänningstunikasak och spöregn
Dagens bästa: Den nya klänningstunikasaken som är supermysig och svenskalektioner, hehu.
Dagens sämsta: Galet blåsigt och regnigt väder, strumpbyxor som går sönder på en gång.

Åh, och nu ska jag äta kladdkaka med O'boy istället för kakao. Sockerchock, indeed!

Mustasch och randigheterBuenos dias mes amigos!
Idag är det tyvärr söndag, vilket betyder skola imorgon. Ingen större tragedi dock, för skolan är för tillfället inte allt för tråkig.
Dagen till ära åkte jag och lilla lillasyster in till stora staden för en shoppingrunda. Själv köpte jag en lustig tröja/tunika/klänning/sak i randigt på Monki, och så mustasch-halsbandet på bilden + ett till på BikBok. Kunde helt enkelt inte låta bli att köpa det, det är så gulligt knasigt! Lillasyster hann köpa ett par byxor och en tröja också innan vi svängde in på McD.
Som sagt, imorgon blir det skola = jag måste åka med en buss som är framme en timme innan jag börjar, suck. Well, that's life, I suppose.

Autumn(e) och examinationerHej och hå i gardinen den blå, nu är det verkligen höst! Egentligen har jag inget emot det, men det verkar mina fötter ha. Speciellt med tanke på att jag trippar runt bland höstlöv i fusk-Converse... Dessa ska för övrigt bytas ut mot riktiga skor snart, fodrade helst. Försökte för övrigt ta ett till hål i örat själv idag, men ångrade mig ganska snart. Det går bli att låta proffsen göra sitt jobb och slösa bort en hundring istället, jag är ju inte helt glad i blod...
Har de senaste veckorna lyckats med att få mitt första IG (i matte!!!!), blivit spådd i kort och åkt med Kils-bussen cirkus trehundrafemtioarton gånger, hehu.

Något att lyssna på i höstmörkret och som får mig att sakna Örebroarna:
Jimmy Eat World – Hear You Me

RSS 2.0